Haber

İsmail Saymaz, Dilan ve Engin Polat’ın Dünü ve Bugününü Karşılaştırdı: 6 Bin’den 1 Milyona

İsmail Saymaz, geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın mal varlıklarını mevcut durumlarıyla karşılaştırdı. Ayrıntılar?

1 Kasım’ın ilk ışıklarında ani bir operasyonla gözaltına alınan Engin ve Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Silivri Cezaevi’nde bulunan çiftle birlikte tutuklanan Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, ağabeyi Can Doğu, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat ve ağabeyi Kürşat Polat’ın da aralarında bulunduğu 10 kişi, en az 6 ay süreyle tutuklu kalacak. iddianame hazırlandı. içeride kalacak.

Ancak Polatların geride bıraktığı kaos gündemimizi uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor. Her gün yeni şeyler öğrendiğimiz Polatlar hakkında geçtiğimiz günlerde konuyu başından beri takip eden gazeteci İsmail Saymaz’dan bir açıklama geldi.

“Polatların Sahte Fatura Çarkı” başlıklı köşe yazısını yazan İsmail Saymaz, Dilan ve Engin Polat’ın geçmişlerindeki mal varlıkları ile bugün geldikleri noktayı karşılaştırdı.

Engin Polat’ın açık öğretim terki olduğunu belirten İsmail Saymaz, 2017 yılına kadar üzerine kayıtlı hiçbir mülkün bulunmadığını vurgulayarak, “Bugün kendisine ait 7 mülkü, şirketlere ait 15 mülkü ve 23 aracı var.”

Dilan Polat’ın daha önce katıldığı programlarda da belirttiği gibi evlenene kadar amcasının kendisine baktığını belirten İsmail Saymaz, Dilan Polat hakkında şunları söyledi: “Lise mezunu. 2014 yılında aylık geliri 6-7 liraydı. bin TL. Şimdi 1 Milyon TL oldu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu